Økologisk Lammeskind

animal-1423637_1920Hvis du er vild med lammeskind, så sørg for at du kun har økologiske lammeskind i dit hjem. Lammeskind er smukke og bløde, og de pynter i mange danske husstande. I dette indlæg kigger vi nærmere på økologisk lammeskind.

Du kan læse mere om økologiske lammeskind hos lammeskindguiden.dk

Flere årsager til at vælge et økologisk lammeskind

Der er mange fordele ved at købe et organisk og økologisk lammeskind, da du på denne måde er sikker på at dit kommende skind er af højeste kvalitet, og at fåret har levet et værdigt liv.

I Danmark findes der flere forskellige forhandlere af lammeskind. Et eksempel på disse forhandlere er for eksempel Dansk Supermarked. Lammeskindet hos Dansk Supermarked er relativt billigt. Du finder det blandt andet på Bilka´s webshop. Dog finder jeg det problematisk at det er så billigt, og at der ikke står noget om at det er økologisk.

Økologisk lammeskind

Hvilket land skal mit lammeskind være fra

Lammeskind produceres i flere forskellige lande, men hovedsageligt i følgende lande:

Helt personligt køber jeg kun islandske lammeskind, da det jeg kan relaterer mere til Island, og jeg har en idé om at lammeskind fra Island er mere organiske og økologiske.

Umenneskelig behandling af får

Der er flere eksempler på uhumsk behandling af får i Australien. Teknikken bag blev kaldt “Mulesing”, og er blandt andet beskrevet i denne artikel. Dette medvirker også til, at jeg foretrækker lammeskind fra et nærtliggende land som Island, hvor der er større chance for selv at kigge nærmere på produktionen, og sørge for at alt er menneskeligt, og at dyrene bliver behandlet ordenligt. Det mest optimale er selvfølgelig at købe organisk og økologisk lammeskind. Organisk og økologisk lammeskind er fra dyr, der for eksempel er syge eller gamle, og “alligevel” skal lade livet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *